Xirivella col.labora amb la plataforma ‘En RED SOS Refugiados’ recollint roba i aliments

L’Ajuntament de Xirivella col·labora amb la plataforma cívica «En Red SOS Refugiados» en la seua acció humanitària de recollida de roba i aliments no peribles per a les persones refugiades de la guerra de Síria, que dura ja més de tres anys.

De dilluns a divendres es pot fer les donacions al Centre Jove, de dilluns a divendres de 11 a 14 i de 17.30 a 21 hores. A més, a la Casa de la Dona es podran portar els productes el dimecres 30 de març.

Es necessiten mantes i sacs de dormir, tendes de campanya, motxilles, portabebés, material de camping, roba apropiada per a viatjar, sabates ressistents, material escolar, joguets, bolquers, compresses, material de primers auxilis, llanternes, piles, ciris, menjar sense porc no perible, llet condensada, sucs, llandes de conserves, galetes i barretes.

L’acció es coordina des del Departament de Joventut. Segons la regidora d’adolescència i joventut, Eva Solá, «no podem ser només espectadors del que està passant. Hem d’involucrar-nos en la mesura de les nostres possibilitats». Solá explica que la població més jove de Xirivella està demanant ferramentes per a treballar en esta crisi humanitària. «Ara van a col·laborar com a voluntaris i voluntàries en la recollida, selecció i enviament de materials. Esta acció no podria fer-se sense el seu compromís», conclou la regidora.

Segons l’alacalde Michel Montaner, «d’esta manera l’Ajuntament dóna resposta a una demanda ciutadana de solidaritat amb el poble sirià. Hi ha dos col·lectius molt interessats per a ajudar: la joventut i el col·lectiu feminista».

La plataforma cívica «En Red SOS Refugiados» és un moviment de caràcter humanitari que aglutina diverses associacions d’àmbit estatal. L’objectiu és coordinar accions directes i ràpides a la població desplaçada i refugiats que fugen de la guerra de Síria, l’Iraq o l’Afganistan. També col·laboren amb altres col·lectius socials del nord d’Àfrica i del Sàhara.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *