Xirivella dóna treball a 28 persones amb programes d’ocupació

Des de fa unes setmanes estan en marxa els plans d’ocupació de l’Ajuntament de Xirivella que donen treball a 28 persones en diferents categories i funcions. La inversió total és de 373.000 euros que provenen de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament.

En concret, el govern municipal ha destinat una partida de 40.000 euros al Pla d’Ocupació de la Diputació, encara que les bases de la convocatòria no obliguen a l’Ajuntament a posar diners al pla. La regidora de Desenvolupament Local, Isabel García, explica que tot i no estar obligats, «hem volgut fer un esforç, dins de les nostres capacitats financeres, per a contractar a més persones».

«També hem destinat 10.000 euros del pressupost municipal al Taller d’Ocupació del Servef per a ajudar a les persones sense treball al mateix temps que es formen en una professió», explica la regidora.

PLA D’OCUPACIÓ DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA
Subvenció Diputació: 48.809 euros
Aportació Ajuntament: 40.000 euros
Contractació de 9 persones, totes a jornada completa. Un arquitecte tècnic, 2 oficials, 4 peons i 2 conserges.

TALLER D’OCUPACIÓ SERVEF
Subvenció Generalitat: 185.463 euros
Aportació Ajuntament: 10.000 euros
Contractació de 10 alumnes amb un contracte per a la formació durant un any en atenció sociosanitària, més una directora i una professora a jornada completa.

A més, amb diferents programes del Servef s’està donant treball a una enginyera de camins, una documentalista, dos oficials d’obres, tres auxiliars administratives i una orientadora professional. En total, 28 persones que durant uns mesos tenen un contacte directe amb el món laboral.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *