Xirivella ha preparat per al dissabte 16 d’abril la Segona Fira d’Oportunitats

Després de l’èxit de participació de la primera edició de la Fira d’Oportunitats i Mercat d’Ocasió de Xirivella, el certamen torna el proper dissabte 16 d’abril a la plaça de la Havana Vella. Es podrà visitar ininterrompudament des de les 11 fins a les 21 hores.

Hi participaran uns 30 comerços locals de Xirivella amb ofertes atractives en roba, calçat, mobles, roba esportiva, ulleres o perfumeria. S’oferiran productes d’esta i d’altres temporades, però sempre sense cap tipus de defecte.

Durant el matí hi haurà actes lúdics per als xiquets i xiquetes, a més de música en directe per amenitzar la fira. En concret, al matí hi haurà un taller de jocs i costums medievals i un pinta cares. Ja de vesprada, després del repartiment del berenar saludable, gràcies a les fruiteries col·laboradores, visitarà la Fira el grup Dones Clown de Xirivella. I el punt final el posarà el concert de la Martin’s Band.

A més se sortejaran 4 cistelles de fruites variades entre les persones que assistixen a la Fira.

Amb esta segona edició, es consolida una fira que el passat mes d’octubre va atraure centenars de visitants que van disfrutar de l’ambient i dels magnífics descomptes dels comerços expositors.

Oportunitats programacio_xirivella

Es tracta d’una iniciativa posada en marxa per l’Associació del Comerç i Professionals de Xirivella i l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Xirivella, que depén de la Regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Xirivella.

La regidora de Desenvolupament Local, Isabel García, anuncia que hi haurà dos edicions anuals de la Fira d’Oportunitats: una a la primavera i una altra a la tardor. «La nostra estratègia és clara: el foment del comerç de proximitat mostrant la gran qualitat dels productes i els preus competitius. És la font del desenvolupament de Xirivella i genera llocs de treball directes», explica la regidora.

L’alcalde Michel Montaner anima els veïns i veïnes a visitar la Fira: «és una gran oportunitat per conéixer tot el que tenim a prop de casa, sense eixir de la nostra localitat. Des de l’Ajuntament hem de potenciar el nostre xicotet i mitjà comerç i fer-lo visible i atractiu per a la ciutadania», assegura l’alcalde.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *