Xirivella hauria d’estar connectada des de hui a València amb el tren C-3

Els veïns i veïnes de Xirivella continuen sense poder anar directes a València amb el tren de Rodalia C-3. Hui, 14 de desembre, era el dia anunciat pel Ministeri de Foment i per Renfe perquè es restablira la connexió directa entre Xirivella i l’Estació del Nord, paralitzades des de fa anys per les obres de l’AVE.

El passat 17 de novembre, el secretari d’Estat d’Infraestructures, Julio Gómez, va rectificar i va deixar en l’aire la data concreta per restablir el servei. Ho va dir als 12 alcaldes firmants de la ‘Declaració de Xirivella, afectats per les deficiències de la línia de rodalia que connecta les comarques de l’interior amb l’àrea metropolitana de València.

Una reunió que es va produir després del malestar generat entre els alcaldes per la reunió que varen mantindre a Madrid els ex alcaldes del PP de la zona amb la ministra de Foment, Ana Pastor.

Segons l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, «es confirma la poca altura política dels que ens governen des de Madrid. Ens varen dir que este Nadal podríem anar directes al centre de València: mentida. Varem demanar una reunió urgent amb la ministra de Foment, Ana Pastor: no ha tingut temps en l’agenda, però sí que es va reunir amb els ex alcaldes del PP. Als ex alcaldes els varem preguntar què els havia dit la ministra: encara no han contestat. Xirivella es mereix un altre tracte per part de Madrid».

De moment, els veïns i veïnes de Xirivella han de continuar fent transbordament a Sant Isidre a l’espera de la reobertura de la línia.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *