Xirivella porta a Foment les queixes veïnals per les obres de la V-30

L’alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, acompanyat pel primer tinent, Michel Montaner, i representants de la Federació d’Associacions Veïnals Silvel·la de Xirivella, José Luis Sanz i Paco Magro, s’han reunit este dilluns amb els tècnics responsables de les obres del túnel que connectarà l’A-3 amb la V-30. L’encontre, organitzat a la Demarcació de Carreteres, que depén del Ministeri de Foment, ha sigut motivat per les queixes dels veïns i veïnes de l’avinguda Riu Túria per les molèsties que estan ocasionant les obres.
«Ha sigut una reunió profitosa i cordial on els tècnics de Demarcació han pogut donar resposta de primera mà les queixes ciutadanes. L’Ajuntament sempre estarà al costat dels veïns i les seues reivindicacions», ha assegurat l’alcalde.

Els representants veïnals, acompanyats per l’administrador d’algunes de les finques de vivendes més afectades, José Javier Herraiz, han explicat que els propietaris estan patint vibracions constants, fins i tot a la nit. A més, s’han detectat clevills en alguns habitatges. Des de la Demarcació s’assegura que si després de la investigació pertinent els perits conclouen que eixos desperfectes són conseqüència directa de les obres, s’assumirà el cost de la reparació.
Mentrestant, les obres avancen a bon ritme i es treballa perquè acaben a finals del mes de febrer, segons s’ha informat en la reunió. En estos moments ja han acabat les obres nocturnes.

Tant els representants veïnals com de l’Ajuntament han lamentat que l’eixida del nou túnel no s’haja allargat uns metres més per a salvar del tot les finques de vivendes de l’avinguda del Riu Túria i han exigit que la instal·lació de panells acústics i l’asfalt fonoabsorbent es faça abans que la via s’òbriga al trànsit.

Els tècnics de la Demarcació, per la seua banda, han assegurat que quan estiga en funcionament el túnel permetrà una millora substancial en l’ordenació del trànsit a Xirivella, ja que s’evitarà que els camions passen permanentment per la rotonda d’entrada a la població per l’avinguda de la Pau i per la plaça d’Espanya.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *