Xirivella prepara una gran programació per a incentivar les compres nadalanques

L’Ajuntament de Xirivella, a través de l’Agència de Desenvolupament Local – AFIC, i l’Associació del Comerç Local de Xirivella han organitzat una sèrie d’activitats per a incentivar les compres nadalenques en el comerç de la localitat. Descomptes, activitats per als xiquets i xiquetes i nadalenques per a amenitzar les compres són els ingredients de la campanya ‘A Xirivella obrim per Nadal‘.

 

El punt àlgid de la campanya és el dissabte 19 de desembre. Eixe dia les tendes adherides i identificades amb el distintiu ‘Obrim per Nadal‘ faran importants descomptes en els productes.

 

Per a animar a fer les compres a Xirivella, eixe dia hi haurà una exhibició de cotxes clàssics i d’època organitzada pel Clàssic Motor Club de l’Horta. Serà de 10 a 13h a la plaça de Gerardo Garcés.

 

A partir de les 11.30 el Quinteto Si B del CIM de Xirivella oferirà un concert a l’interior del Mercat Municipal que amenitzarà les compres en este punt neuràlgic del comerç local.

 

Els xiquets i xiquetes podran disfrutar a partir del migdia a la plaça de Gerardo Garcés de diferents castells unflables. I de vesprada, Baraka Circ amenitzarà les compres amb una batucada itinerant per l’avinguda del Camí Nou, a partir de les 17.30.

 

Protagonisme de les corals de Xirivella

 

Ja el dia 24 de desembre, les corals de Xirivella recorreran els comerços cantant nadales perquè l’esperit d’estes dates arribe a tots els racons de la localitat.

 

El dimarts 29, l’Associació del Comerç Local de Xirivella organitza la Gala del Comerç que comptarà amb l’actuació de les corals de la localitat. Serà a les 21 hores al Teatre Auditori Pepe Correa de Xirivella.

 

Una vegada passat al nou any 2016, els veïns i les veïnes de Xirivella tenen una cita a la plaça de l’Ajuntament els dies 2 i 3 de gener, on s’instal·larà un Mercat nadalenc d’11 a 14.30 i de 17 a 21.30 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *