Xirivella presentà la tercera edició del Circuit Caixa Popular Running Solidari

La Casa Jove de Xirivella va acollir ahir la inauguració de la tercera edició del Circuit Caixa Popular Running Solidari, una competició que es desenvoluparà des del 17 d’abril al 6 de desembre i acolliran els poblacions de Xirivella, Alaquàs, Albal, Aldaia, Paterna, Manises, Mislata i Moncada.

 

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, el director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, Jose Mª Company, i Miguel Pineda, coordinador del circuit.

 

En l’edició de 2016 s’ha incorporat a la prova la localitat de Moncada, a més milloren els premis als grups, entitats i clubs que major nombre de proves completen.

 

També, es pretén impulsar la participació d’equips mixts, de tal manera que es premiaran als tres primer clubs que incorporen la presència de dones en els seus equips.

 

El Circuit Caixa Popular Running Solidari va nàixer amb l’objectiu de crear sinergies comunes entre les poblacions participants, per a convertir-se en un dels circuits més importants dels municipis limítrofs a València.

 

Una competició que compta amb el patrocini de Caixa Popular, una entitat financera valenciana, que potencia la competició amb un marcat caràcter solidari. Per cada participant que complete almenys sis proves del Circuit, l’entitat financera oferirà a una entitat benèfica o ONG un quilo d’aliments.

 

En aquest sentit, en l’edició del 2015 Caixa Popular va lliurar 450Kg d’aliments a la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *