Xirivella promociona l’esport de pilota valenciana

Desenes d’escolars dels col·legis de Xirivella han participat en la Trobada de Pilota Valenciana que s’ha celebrat esta setmana al carrer de la Galotxa del poliesportiu Ramon Sáez de la localitat. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria d’Esports que ja va per la 13a edició amb un bon nivell de participació. «L’objectiu és promocionar la pilota valenciana com a esport autòcton valencià, al temps que s’incentiva la pràctica d’un esport basat en la coordinació física, el treball en equip i l’atenció mental», segons ha explicat el regidor Rubén Langa.

El pòdium de la 13a Trobada de Pilota Valenciana ha sigut el següent: 1r CEIP Rei en Jaume A, 2n CC Ntra. Sra. de la Salud, 3r CEIP Antonio Machado, 4t CEIP Ramón y Cajal A i CEIP Rei en Jaume B i 5é CEIP Ramón y Cajal B.
Trobada Comarcal d’Escoles Esportives i Volta a Peu

Amb la pilota valenciana s’inicia el mes de l’esport a Xirivella, amb un total de 6 esdeveniments esportius a la localitat durant el mes d’abril. La següent cita és este dissabte amb la Trobada Comarcal d’Escoles Esportives Municipals, a partir de les 10 del matí al poliesportiu Ramón Sáez. I l’endemà, diumenge, cita amb l’atletisme en la 36a Volta a Peu Ciutat de Xirivella, a partir de les 10 del matí als voltants de la plaça de l’Ajuntament. Unes 1.400 persones s’han inscrit en esta carrera popular que té finalitat solidària, ja que s’ha de portar aliments no peribles que es destinaran a associacions humanitàries.

L’IES Gonzalo Anaya també participa en el mes de l’esport amb la carrera «Mou-te per la Igualtat», una iniciativa que va per la novena edició. Serà dimecres 12 d’abril a partir de les 10 del matí.
Ciclisme.

El dissabte 22 d’abril, cita amb la segona edició del Memorial Ramón Sáez. Enguany en homenatge a Joaquín Pérez Soliva. L’encontre ciclista començara a les 17 hores al polígon industrial dels Oficis de Xirivella.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *