Xirivella, sense la seua entrada principal des del dilluns

A partir d’este dilluns 28 d’agost a les 10 del matí es tanca l’eixida a la V-30 per la plaça Espanya en direcció al port a causa de les obres de connexió d’esta via amb l’A-3, segons ha informat a l’Ajuntament de Xirivella la Demarcació de Carreteres.

Este tall s’allargarà durant uns quants mesos, d’acord amb les necessitats de les obres.
D’esta manera, queda tallada la via d’entrada des de València per la A-3, només baixar del pont, en direcció Xirivella i l’eixida per plaça d’Espanya, seguint el pla previst pel Ministeri per a acabar les obres.

Quan estiga finalitzada, la nova connexió de les dos vies a través d’un túnel evitarà el pas de camions i vehicles pesats per Xirivella en direcció Alacant / port.

Per a reduir en la mesura de les possibilitats les molèsties a la ciutadania, l’Ajuntament ha posat en marxa, a través de la Regidoria de Seguretat, un grup de treball format per set agents de Policia Local que s’encarregaran de gestionar el tràfic específicament en les zones i hores més conflictives. A més donaran tota la informació que es dispose en eixe moment als conductors.

L’alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, reclama al Ministeri de Foment i a la Conselleria de Transport una rebaixa del preu dels bitllets d’autobús i de tren i un augment de les freqüències de pas almenys mentre duren les obres. “La millor manera d’animar a la gent a fer ús del transport públic és fent que hi haja més autobusos i trens i que siguen més barats. Ara, amb estes obres, la necessitat és més urgent si cap”, explica l’alcalde.

Des de l’Ajuntament s’han dissenyat uns itineraris alternatius tant d’entrada com d’eixida del municipi que es poden consultar en la pàgina web www.xirivella.es. Demarcació de Carreteres, per la seua banda, ha senyalitzat estes vies alternatives a instàncies de l’Ajuntament.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *