Publicada la setena edició de l’anuari Gent de Torrent

Vicent Alabajos ha publicat la setena edició de l’anuari Gent de Torrent, la corresponent a l’any 2021, un document en el qual fa un repàs pels esdeveniments i notícies més destacades en l’àmbit social i esportiu torrentí d’un any encara marcat per la pandèmia.

La recopilació abasta fets destacables i relacionats amb la ciudad de Torrent al llarg d’aquest període. Estos van des d’eleccions o nomenaments per a càrrecs de responsabilitat, passant pels importants premis obtinguts en concursos de diferents àmbits.

Tot això s’aborda des de dos seccions principals. En Premis i reconeixements, el primer apartat, s’inclouen els fets destacats de les àrees cultural, social i econòmica, un àmbit general. En Pòdium esports, el segon apartat, fa un repàs del món de les competicions en els diferents esports i disciplines, en què equips o persones individuals vinculades a Torrent han tret resultats notables.

L’anuari pot consultar-se també en la seua versió digital en la web www.anuarigentdetorrent.com, on es poden consultar anteriors edicions d’aquesta publicació.