El comerç local llueix en la VI edició de la Fira de la Tapa i el Comerç

Més de 30 empreses, entre comerços i hostalers, han participat d’este event que ha tingut lloc durant este cap setmana a la plaça del Mercat i al carrer Gómez Ferrer i que s’ha presentat com una gran escaparata del comerç local

 

Després d’un llarg parèntesi de dos anys a causa de la pandèmia, Picassent ha acollit una nova edició de la Fira de la Tapa i el Comerç, la sisena, que ha sigut organitzada per la Regidoria de Comerç i Mercat i que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent.

 

Divendres per la vesprada va tindre lloc l’obertura oficial, on l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, acompanyada per diversos regidors que conformen l’equip de govern municipal,  visitaren un a un els stands per conèixer de primera mà esta escaparata comercial. «En esta fira, la proximitat i el tracte personal estan garantits. És una bona oportunitat per fomentar el comerç local tan important per a l’economia del nostre municipi i que el veïnat conega els productes que pot trobar », va manifestar la primera edil en un moment de la visita.

 

I és que, enguany, han sigut un total de 30 empreses, (18 comerços i 12 del sector hostaler), les quals han estat presents al recinte firal en una zona que ha acollit també tallers i activitats complementàries com ara, contacontes, iniciació al lettering, tallers de brodat i masterclass de crosstraining, entre d’altres propostes.