Almazara guanya el premi a millor tapa de Montcada

El bunyol del restaurant Almazara guanya el premi a la millor tapa de Montcada.

Álvaro Gonzalvo, vicealcalde i regidor de Comerç “ha estat tot un èxit esta ruta de la tapa amb la que hem dinamitzat l’hostaleria de Montcada”.

Els dijous de juny han tingut un sabor especial a Montcada gràcies al gran èxit de la Ruta de la Tapa, organitzada per la Regidoria de Comerç en col·laboració amb l’Associació de Comerciants. Durant els dies 12, 19 i 26 de juny de 2025, 13 locals de restauració han oferit tapes variades, creant un ambient festiu i dinàmic als carrers de la ciutat.

A través del Tapaporte, centenars  de participants van completar els segells necessaris per optar al sorteig dels 13 sopars. L’acollida de la iniciativa ha sigut molt positiva per part del públic i dels establiments, que han vist com la clientela augmentava significativament durant els dijous de la campanya.

El gran triomfador de la ruta ha sigut Almazara Restaurante, que ha rebut el Premi a la millor tapa per votació popular entre els participants. El reconeixement posa en valor la qualitat i creativitat de la seua proposta gastronòmica, convertint-se en un referent dins del panorama local.

Álvaro Gonzalvo, vicealcalde i regidor de Comerç, ha expressat la seua satisfacció “Ha sigut una campanya molt exitosa. Vore els carrers plens i l’hostaleria activa és una gran alegria, continuarem apostant per iniciatives que impulsen el comerç i la vida als nostres barris per a reactivar Montcada”. Per la seua part, Andrés Navarro, president de l’Associació de Comerciants, ha valorat molt positivament la resposta ciutadana “La participació ha superat les expectatives. Volem agrair al veïnat el seu suport i felicitar i agrair a tots els establiments que han participat i que sempre aposten per contribuir a dinamitzar l’economia de Mintcada, en especial també a Almazara pel premi”.

Amb aquesta edició, Montcada consolida la seua Ruta de la Tapa com un esdeveniment de referència en el calendari local, combinant gastronomia, proximitat i dinamització comercial.