Alaquàs celebra la seua Fira de la Tapa Gourmet
Alaquàs continuarà hui amb la celebració de la IV Fira de la Tapa, emmarcada dins de les Festes Majors i que té lloc al parc de la Sequieta d’Alaquàs.
‘Carpaccio de melón con salmón’ o “queso brie con polvo de quicos”, a més de “croquetón” o inclús arrós al senyoret, són algunes de les propostes recomanades pels restauradors, que podran gaudir-se per només 1.50 euros.
Els restaurants d’Alaquàs que participen són els següents: Tres Jotas, l’Encontre, La Posada, Restaurant Isabel, Hotel Alaquàs i Sabores de la Vid.
Hui diumenge es donarà el premi a la “Millor Tapa del Públic 2014″.
Elvira Garcia ha remarcat que “Alaquàs és un municipi amb una rica varietat de propostes en el sector de restauració”. I ha destacat que aquesta iniciativa “dona vida i vitalitat als nostres comerços”. I és que els restaurants i bars del municipi són una part essencial en la vida de tots els veïns de la localitat. És per aquest motiu que esdeveniments, com la Fira de la Tapa, són una excel·lent oportunitat per als locals gastronòmics per presentar-se front nous possibles clients i demostrar el talent i l’enginy dels seus cuiners.
Des de l’Ajuntament d’Alaquàs s’anima a tot aquell local de restauració que ho desitge a visitar la fira. Aquesta mostra és una bona oportunitat per a donar impuls a un sector local en un esdeveniment que ha tingut molt bona participació en altres edicions.
