La platja Pobla Marina rep el certificat d’accessibilitat d’Aenor

Aenor ha atorgat a la platja Pobla Marina de la Pobla de Farnals la certificació d’accessibilitat a la zona sud del litoral del municipi. Es tracta d’un reconeixement a la tasca realitzada per l’Ajuntament, a través de la regidoria de Turisme, per tal d’oferir les millors prestacions possibles en l’emplaçament.

 

A les inversions habituals de manteniment realitzades a les dos platges de la localitat, abans de l’estiu es van incorporar com a novetat les anomenades ‘flexi-passarel·les’, un equipament que permet a les persones usuàries dels punts accessibles arribar fins a la vora de la mar amb més facilitat. Tanmateix, a la platja Pobla Marina s’ha ampliat l’espai d’ombratge per a les persones amb mobilitat reduïda i les seues acompanyants. L’any passat, també es van millorar les instal·lacions amb la col·locació d’un bany adaptat i uns vestidors.

 

“Des que aconseguirem la desafecció del que abans coneixíem com la platja Sud de la bocana del port, totes les nostres accions han estat encaminades a posar l’espai a disposició del veïns i visitants amb les millors condicions possibles, de cara a aconseguir la Bandera Blava també per a este emplaçament”, ha explicat Victoria Prieto, regidora de Turisme. “Estem cada vegada més prop d’aconseguir-ho. La certificació de l’accessibilitat d’Aenor, així com la consecució durant temporada estiva de les banderes Qualitur i Q de Qualitat Turística, ens apropen cada vegada més al nostre objectiu final, per seguir fent de la Pobla de Farnals la millor destinació turística possible”, ha afegit la regidora.