La Pobla de Farnals inicia les seues Festes Patronals adaptades a la situació sanitària

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals i els festers i festeres ja ho tenen tot a punt hui divendres 3 de setembre, s’inicien les Festes Populars i Patronals de la població. Fins al diumenge 12 se celebraran diferents actes que estaran marcats per les mesures sanitàries, amb control d’aforaments, distanciament social i higiene. “Som molt conscients de que no hem de baixar la guàrdia en cap moment, i és per això que només s’han programat activitats que no suposen un risc epidemiològic per als nostres veïns i veïnes”, ha assegurat l’alcalde de la localitat, Enric Palanca, qui ha afegit que amb el compromís de tots i totes “podrem gaudir d’uns dies de retrobament amb els nostres arrels, de cultura segura i de fer poble”.

La programació s’iniciarà el divendres 3 de setembre a les 23 hores amb els Cants Tradicionals a càrrec de Cant Valencià d’El Puig de Santa Maria. Fins al dia 12 tindran lloc actes per a tots els públics. Els més menuts disfrutaran de cinema, amb la projecció el dissabte 4 de “Petter Rabbit” (21 hores), castells aquàtics els dies 9 i 10 a partir de les 10 hores, vesprada familiar amb canta jocs i personatges Disney i el Musical “Sueña” el dia 9,  el Musical “La Rosa Encantada” el dia 10 i la Fira Infantil el dissabte 11. La música estarà ben present també, amb actuacions com la de la Big Band Benicalap el dimarts 7, així com l’humor, amb dos vetlades: la Nit d’Humor Amateur amb Pablo de los Reyes i artistes convidats el dia 6, i la Nit d’Humor i Mentalisme, amb Dario Piera i Óscar Tramoyeres, el dissabte 11. Altres actes per a tots els públics seran l’espectacle de foc a càrrec de la Colla Dimonis de Massalfassar el dimecres 8, el Musical “Cómo hemos cambiado” el divendres 10 i les Calderes Populars el dissabte 11, de la mà dels cuiners Víctor i Santiago. Tampoc faltaran les tradicionals Misses en honor a la Puríssima (dia 5), Sant Josep (dia 9), Sant Fèlix (dia 10), la Mare de Déu de l’Esperança (dia 11) i Sant Francesc (dia 12).  El programa complet de les Festes es pot consultar en la pàgina web municipal (www.lapobladefarnals.es).

El regidor de Festes, Sergio Cebrián, ha afirmat que seran uns dies “ens els que gaudirem amb responsabilitat i seguretat de la mà de la gent que volem, amb una programació pensada per a que puga participar tota la població”. “Anime a tots els veïns i veïnes a eixir al carrer, amb la prudència que tots sabem demostrar, per a que estes Festes ens donen l’alè i l’esperança per a continuar en estos moments complicats”, ha declarat el regidor, qui ha volgut agrair “als festers i festeres el seu compromís i col·laboració per a dissenyar una programació variada i atractiva, i a la brigada municipal, a l’agrupació de Protecció Civil i a la Policia Local la seua inestimable tasca per fer que estes Festes siguen segures i adaptades a la situació actual”.