La veu del comerç, també en Aldaia Ràdio

Amb la idea de fomentar l’activitat del municipi, Aldaia Ràdio oferix cada vegada més espais en la seua graella. De fet, la 89.4 de la FM estrena esta setmana un dels programes més esperats que conta amb el suport de la regidoria de Comerç de l’ajuntament d’Aldaia. Es tracta de COMPRALDAIA, La veu del teu comerç, un programa de suport als comerciants de tota la localitat, i també del Mercat Municipal.

El propi president d’ACODA, Fran Espinosa, presenta l’espai i organitza junt a tota l’associació cada setmana l’actualitat dels comerços, entrevistes amb convidats amb negocis a Aldaia, agenda d’activitats per a estar informats en tot moment del que preparen uns comerciants molt actius i necessaris. A més, oferixen fins i tot receptes amb la secció gastroaldaia, per a un sector especialment castigat.

“Amb la pandèmia hem sigut conscients de la necessitat vital, i la importància, dels nostres comerços, els de sempre. Els nostres veïns que ens coneixen i ens acosten allò que necessitem. I en Aldaia tenim de tot, i s’adaptem oferint fins i tot els nostres productes i serveis per internet, i volem que la gent ho conega a través de la nostra ràdio també”, assegura Espinosa.

Esta primera setmana anuncien a més per al proper dissabte, 30 d’octubre, la celebració de la fira del comerç d’ACODA, que s’ubicarà durant tota la jornada a la plaça Europa, junt al mercat municipal.