L’Ajuntament de Sedaví instal·la cors per a la recollida de taps solidaris

S’han col·locat en cinc punts diferents del municipi.

L’Ajuntament de Sedaví, a través de la regidoria de Medi Ambientha instal·lat en diferents punts del municipi cinc cors per a la recollida de taps solidaris, amb una finalitat social i de prevencióal mateix temps, buscant reduir la contaminació ambiental en terra, aire i mar i preservar els ecosistemes, ja que el plàstic causa grans prejudicis a la flora, la fauna i el propi ésser humà.


Els taps són plàstics molt valorats per a ser reciclats en estar compostos d’un material de bona qualitat i no estar tan contaminats. A més ocupen menys espai a l’hora de ser transportats d’un lloc a un altre, amb la particularitat que serveixqualsevol tap i tapa de plàstic procedent d’articles d’ús domèsticcom el dosificador del suavitzant, la tapa d’una barra de cola, desodorant i tot el referent als productes d’higiene, de neteja i alimentació, sempre dins dels tipus de plàstic 2 i 5, que no sóntòxics i són favorables per al medi ambient.


La ubicació dels cinc punts de recollida de taps solidaris es trobaen els següents carrers: Interior del Poliesportiu Municipal (al costat de les oficines), Doctor Fleming (enfront de la font), València (junt parada bus, prop de l’edifici multiusos), Avgda. PaisValencià (al parc prop de l’institut) i en la Plaça Ausiàs March(cantonada Mestre Félix Ramiro amb Isaac Peral).