L’assemblea de presidents de falla de Catarroja acorda celebrar les Falles de 2021 de l’1 al 5 de setembre

L’assemblea de presidents de falla ha acordat per majoria celebrar les Falles de 2021 de l’1 al 5 de setembre.

Els censos fallers han baixat considerablement durant estos mesos i «un ajornament de les Falles a març de 2022 podria comportar
una nova baixada del mateix davant la falta d’activitat i, per tant, provocar un perjuí econòmic tant a les comissions com a tots els sectors productius de la cultura festiva», asseguren des del colectiu faller.

Per a les falles de Catarroja, el plantejament de l’Ajuntament de València i Junta Central Fallera de celebrar les falles de l’1 al 5 de setembre permetrà el restabliment d’un calendari el més semblant possible a un exercici natural, així com aconseguir també que la resta d’actes tornen a les seues dates habituals. Totes les activitats s’hauran d’ajustar a la normativa sanitària vigent del moment de l’esdeveniment i seran equivalents a les diferents disposicions que la Conselleria de Sanitat ha anat publicant l’últim any. No obstant, s’han marcat com a imprescindibles els actes de la plantà, la cremà, l’entrega de premis i l’ofrena, amb totes les restriccions i mesures sanitàries necessàries. Per això, treballarà en la mateixa línea que València i en els protocols necessaris per a la celebració dels actes imprescindibles anteriorment mencionats.