Nombroses associacions de Catarroja ofereixen els seus locals per a col·laborar en la vacunació masiva

Diverses associacions del municipi han oferit els seus locals per a col·laborar en l’imminent procés de vacunació masiva
La Catarroja més solidària s’ha vist durant aquests mesos de pandèmia que estem patint. Des del primer dia, comerciants i persones anònimes van traslladar a l’Ajuntament la seua voluntat de col·laborar, ja fora en labors d’ajuda a persones que necessitaven col·laboració per a fer les tasques en el confinament o bé aportant material EPI, fonamental per a l’acompliment dels serveis essencials i escàs en les primeres setmanes. Ara, en la fase en la qual ens trobem, la solidaritat segueix, sent diverses associacions les que han comunicat a l’Ajuntament de Catarroja, la seua predisposició per a cedir els seus locals davant l’imminent procés de vacunació massiva.
Així doncs, des de l’Ajuntament de Catarroja, en representació del seu alcalde, Jesús Monzó, i vicealcaldessa, Lorena Silvent, volen mostrar el seu agraïment pels continus gestos de solidaritat del veïnat. Aquesta no és més que una mostra de la gran implicació del teixit associatiu local que ha brindat des del minut ú, el seu poder de mobilització per a ajudar, com així han fet diverses associacions festives, falleres o musicals.
D’aquesta manera, l’Ajuntament ha traslladat aquests oferiments al Centre de Salut Pública d’Alzira, l’encarregada de realitzar el procés de vacunació a Catarroja. No obstant això, fa uns mesos i anticipant-nos a aquesta situació, ja es van posar a la disposició del Centre de Salut de Catarroja una sèrie de locals municipals òptims per a la realització labors sanitàries que estan, també, sent valorats per les autoritats.