Repartiment de màscares i certificat digital a l’Ajuntament de Puçol

Després del repartiment de màscares pels domicilis fins el 16 de maig, esta setmana aquells veïns que necessiten més estan acudint als matins a l’Ajuntament de Puçol per a recollir-les; a més, encara que les oficines continuen tancades i els tràmits es realitzen per telèfon i Internet, el dimarts i el dijous al matí, en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, s’estan realitzant certificats digitals de cara a la matrícula del pròxim curs escolar.

El dimarts 19, els veïns de Puçol podien acudir a l’Ajuntament per a sol·licitar el certificat digital, un document que facilita la realització dels tràmits de matriculació per al curs 2020-2021.

El termini de matrícula estarà obert durant el mes de juny i, per a unificar la informació sobre tots els centres educatius de la població, en la web municipal s’ha creat una pàgina amb tota la informació local.

El dimecres 20 va continuar el repartiment de màscares per a aquells veïns que no tenien suficients a casa, bé perquè amb dos no cobrien les necessitats del seu domicili o perquè li les havien sostretes de la bústia, un acte de picardia que també es va donar durant el repartiment, casa per casa, durant la primera quinzena de maig.

El dijous 21, se sumen tots dos serveis: es podrà sol·licitar el certificat digital de 9.00 a 13.30 hores i també podran recollir màscares gratuïtes aquells veïns que les necessiten.

Per descomptat, qualsevol que no puga acudir directament per motius laborals, pot delegar en un parent o veí per a recollir-les, tant hui com demà divendres 22, que continua el repartiment d’estes màscares llavables i, per tant, que es poden reutilitzar.