Una banderolada i un vídeo homenatge a les víctimes de la violència marquen el 25N a Massalfassar

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Massalfassar ha preparat per a commemorar el 25N una sèrie d’accions.

D’una banda tenen previst realitzar una banderolada; perquè en tots els balcons i finestres de la localitat es puga veure la unió del municipi enfront de la violència masclista. Des del 22 de novembre, els veïns i veïnes de Massalfassar podran recollir les seues banderes fins a fi d’existències.

L’altre acte destacat serà la projecció d’un vídeo homenatge a totes les víctimes de la violència contra la dona i un recital per part del grup de teatre local. L’activitat tindrà lloc en el Teatre Centre Cívic a les 19.30 el dia 25 de novembre.

Des de l’Ajuntament de Massalfassar s’han posat a la feina per a elaborar un nou pla d’Igualtat, perquè l’anterior quedava ja obsolet.

Un dels primers passos que han donat en aquest sentit es va produir durant les festes del passat estiu amb la col·locació d’un punt violeta d’atenció i informació a les dones davant possibles agressions masclistes.

El major repte assenyala la regidora d’Igualtat, Natacha López, “és donar visibilitat i que les dones senten que tenen un punt on poden acudir en cas que tinguen la necessitat per trobar-se desemparades, vulnerables i ser víctimes de la violència masclista”.

Per culpa de la pandèmia han vist coartades les seues accions en aquest terreny i no han pogut realitzar a penes activitats, per aquest motiu el 25N de 2021 marcarà un punt de partida en la lluita contra la violència masclista en el municipi. La regidora de l’àrea d’Igualtat així ho ha manifestat: “Estic molt il·lusionada amb la celebració d’aquest 25N. Des de Massalfassar volem homenatjar les dones que han sigut víctimes de la violència contra la dona”.

Seguint amb la línia d’actuació que s’han marcat en els pròxims mesos tenen previst realitzar cursos i tallers dirigits a dones de totes les edats.