3 grans murals per a Rafelbunyol

Ahir diumenge va tindre lloc la quarta edició del Festival de Cultura Urbana «Rafelbunyol Final de Trajecte» (RFT). Una edició en la que se han fet 3 grans intervencions dels murs municipals en zones diferents i amb temàtica diversa.

 

La dona dins del món del graffiti ha sigut l’aposta d’enguay per a visibilitzar que hi ha grans artistes amb una veu molt clara que també té que ser escoltada. Seguint el compromís de l’Ajuntament per fer de la igualtat un element transversal a totes les activitats, en aquesta edició han tingut una participació destacada: Barbiturikills, al carrer Magdalena amb la seua particular amb la seua particular visió de la historia de Rafelbunyol, i la Nena Wapa, a l’estació de metro com a al·legoria a la dona.

 

Per altra banda, 14 artistes, representatius de l’estat actual del graffiti en la Comunitat Valenciana, es donaven cita als murs de Camp de futbol municipal per a la IV Jam de Graffiti de Rafelbunyol.

 

La pretensió d’aquest festival de Cultura Urbana és la utilització de l’espai públic per a aconseguir la seua transformació en un lloc de participació ciutadana, respectant la propietat privada i distanciant-se de qualsevol acte vandàlic.

 

Hot, Sueño, Nokes, Yeko, Herer, Opio, Grams, Mental, Fasto, Benz, Lehs, Tone, Mini i Nesy ens deixaren una fusió d’estils i una combinació de tècniques de l’art urbà plasmant la seua creativitat en un gran mural amb l’única limitació de ser lliure d’expressions sexistes o denigrants cap a qualsevol col·lectiu.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *