AEMON i l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca acorden iniciar el procés de constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització al parc empresarial

Representants de l’Associació Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) han mantingut recentment una reunió amb l’alcaldessa d’Alfara del Patriarca, Marisa Almodóvar; la regidora de Desenvolupament Local, Sonia Rodado, l’ADL de l’Ajuntament, i altres regidors del Consistori per a donar inici al procés de constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) al parc empresarial de la localitat.

Es tracta d’una figura jurídica contemplada en la Llei 14/2018 de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Empresarials de la Comunitat Valenciana, dissenyada per a impulsar la col·laboració públic-privada i millorar la qualitat de la gestió dels parcs empresarials, a més d’afavorir l’arribada d’inversions i d’assegurar incentius fiscals a les empreses, entre altres.

En la reunió també s’han comentat propostes d’inversions amb les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de cara al 2024. Des d’AEMON s’ha traslladat la necessitat d’instal·lar un circuit de càmeres de vídeo vigilància, així com la conveniència de millorar la senyalística del parc i de millorar alguns trams de voreres.

Des d’AEMON han valorat molt positivament la trobada, que estableix les bases “per a l’inici del procés de constitució de la EGM al parc empresarial d’Alfara del Patriarca”. “Tenim per davant uns mesos de treball en els quals hem de realitzar tots els passos necessaris per a la creació d’aquesta nova figura, que assegurarà una gestió eficaç i professional del parc”, han assegurat, i han agraït al Consistori “el seu compromís i predisposició per a començar aquest procés, que assegurarà un futur de col·laboració públic-privada necessari per a la competitivitat i l’avenir del parc empresarial d’Alfara del Patriarca”.

Per la seua part, Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local, ha mostrat la seua satisfacció per l’acord al qual s’ha arribat amb el fi «d’aconseguir més inversions per a les empreses del nostre municipi i fomentar el parc empresarial de la localitat».