industria alaquas aldaia

Alaquàs i Aldaia desenrollen les noves arees industrials

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, participa en l’encontre informatiu »Innovació i urbanisme productiu des del municipalisme» celebrat a Aldaia.

L’Alcalde d’Alaquàs va participar el passat dimarts 29 de novembre en l’encontre informatiu ‘Innovació i urbanisme productiu des del municipalisme’ organitzat per l’Ajuntament d’Aldaia i un mitjà de comunicació provincial amb motiu de la presentació del projecte del parc comarcal d’innovació “Pont dels Cavalls” d’Aldaia.

Toni Saura va destacar la importància de generar sinèrgies entre ambdues poblacions per a fomentar l’ocupació i va incidir en què aquest nou parc suposarà “una oportunitat per a tot l’entorn urbà” ja que “connectarà amb el sector VII d’Alaquàs, un desenvolupament important d’Alaquàs en el qual estem treballant. Serà un pol d’atracció molt important que generarà oportunitats de riquesa i d’ocupació per als nostres municipis gràcies a la concentració de recursos industrials i l’aprofitament de les infraestructures”.

 El primer edil va finalitzar la seua intervenció explicant com s’estan desenvolupant els diferents sectors a Alaquàs així com els serveis que s’estan incorporant i millorant en els polígons d’Alaquàs com la videovigilància, major il·luminació, millora de l’accessibilitat, el foment del medi ambient i el manteniment de les zones industrials. Una gran quantitat de serveis per a dotar de qualitat el sòl industrial.

 En la jornada va participar la Consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, la Regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Aldaia, Mónica Trujillo, l’arquitecta municipal Cristina Moreno, el catedràtic de la Universitat Politècnica de València, Juan Jaime Cano i el vicepresident executiu de l’Institut Empresarial de l’Horta Sud, Francesc Pons.