Alaquàs programa la primera sessió del Club de Lectura Familiar

Alaquàs va celebrar el passat dimarts 1 de març la primera sessió del Club de Lectura Familiar posat en marxa per la Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs amb l’objectiu posar en pràctica una sèrie de tècniques i estratègies d’animació lectora implicant les famílies en el procés. En l’activitat van participar un total de 17 xiquetes i xiquetes acompanyats dels seus familiars.

En la sessió es van presentar diferents lectures a les famílies per a treballar l’hàbit lector així com les emocions, l’amistat i l’efecte hivernacle. Per això, tres de les històries versaven sobre el valor de l’amistat que es va completar amb la realització d’una manualitat.  A més, en l’activitat es van recomanar diferents lectures per tal de despertar l’interés de les i els participants.

Les sessions del Club de Lectura Familiar tindran lloc la primera setmana de cada mes a les 17:30 hores a la sala infantil de la Biblioteca i estan dirigides a xiquetes i xiquets d’entre 2 i 6 anys.

RECORDA❗

📖Club de Lectura per a Persones Adultes

🗓️Dimecres 30 de març

🕓16 h

📍Sala Casa de la Dona (segona planta de de l’edifici Olivar)

⏳Durada: variable

📙Lectura: Frankenstein, Mary W. Shelley

🖋️Inscripcions

– A la recepció de la biblioteca.

– Envia un correu electrònic a biblioteca@alaquas.org indicant: número de carnet, correu electrònic, número de telèfon, noms i cognoms dels participants i edat del públic infantil.