Alaquàs realitza treballs de millora de la senyalització vial del polígon dels mollons

L’Ajuntament d’Alaquàs ha treballat durant els últims mesos en la millora de la senyalització vial del Polígon Industrial dels Mollons amb l’objectiu de continuar mantenint i reforçant la seguretat vial en totes les zones del municipi.

Els treballs, realitzats per la Policia Local d’Alaquàs , s’han centrat principalment en el repintat dels pasos per a vianants, les línies longitudinals de carril i les divisòries de la calçada. A més, s’ha reforçat de manera especial la senyalització de prioritat de pas en diferents intereseccions de la zona industrial.

Així, s’ha intervingut en les senyals de STOP del carrer Rosa Luxemburgo amb Mariana Pineda; Mariana Pineda amb Camí del Bovalar; Tapissers amb Coeters; Fusters amb Aladrers i Traginers amb Aladrers. S’ha treballat també en els CEDEIX el PAS de Carmen Martín Gaite amb Margarita Nelken i s’han alineat les línes longitudinals resultants de la nova ordenació del sector VI a més d’unificar els pasos de vianants de la zona verda del polígon amb els rebaixos de la vorera existents.