Alboraia comença un curs d’ensinistrament de gossos

L’Ajuntament d’Alboraia ha organitzat per primera vegada unes jornades sobre ensinistrament caní al Centre Municipal d’Activitats per a Majors (Portalet). Els dies 7, 8 i 9 de maig, de 18 a 20 hores, tindran lloc les classes teòriques. Finalment, el dissabte 11 de maig s’impartirà la classe pràctica de 10 a 12, a càrrec també de l’ensinistrador.

Dins del contingut del curs, es farà una xarrada sobre la legislació sobre animals, a càrrec de Chema Serrano, policia local, i Eva Gamon, veterinària, ensenyarà primers auxilis a gossos. Finalment, Adolfo Serrano, ensinistrador caní, impartirà educació canina, que es posarà en pràctica a la classe del dissabte al matí.

El curs serà gratuït i les persones interessades a apuntar-se podran fer-ho fins al mateix dia d’inici, el 7 de maig, a través del correu prodacomunidadvalenciana@gmail.com o a través de whatsapp en el número de telèfon 651866877 amb el seu nom i cognoms, correu electrònic, telèfon i el nom del gos o gossa. Així mateix, l’animal haurà de ser posseïdor de xip.

El curs està organitzat per l’Ajuntament d’Alboraia, amb la col·laboració de la Policia Local, Proda, associació sense ànim de lucre de professionals per a la defensa animal, i ‘El Adiestrador Canino’.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *