Alboraia estarà present en Fitur 2019

L’ajuntament d’Alboraia participarà en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme Fitur 2019, que tindrà lloc en la Institució Fira de Madrid, IFEMA. La localitat tindrà un espai reservat dins de l’estand de València Turisme on podrà mostrar la seua oferta turística i gastronòmica.

Les rutes per l’horta, l’oferta hostalera o les diferents propostes en activitats esportives com el surf són exemples dels suggeriments que es podran trobar en l’espai dedicat a Alboraia, en el pavelló 7 en l’estand 7A02.

Una edició que amplia la seua superfície d’exposició amb la incorporació del pavelló 2 on se situarà l’oferta de les Destinacions d’Orient Pròxim, i que avança en la segmentació dels seus continguts amb una nova secció monogràfica dedicada al turisme cinematogràfic.

Gastronomia

D’altra banda dijous que ve 24 de gener, Alboraia participarà en els showcookings. L’equip del restaurant La Pepa Bluespace, capitanejat pel xef Santi Garrido, realitzarà una escuma de crema valenciana amb essència de xufa gelada. A més tindrà l’oportunitat de presentar els seus nous uniformes dissenyats pel valencià Francis Montesinos.

El restaurant la Pepa participarà en un espai que acollirà presentacions i demostracions gastronòmiques de les especialitats de cadascun de les diferents destinacions turístiques de la Comunitat durant tot el certamen. Allí es donaran cita productes, plats i cuiners més reconeguts, des dels més tradicionals als més avantguardistes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *