Alboraia sorteja 10.000 euros en premis al comerç local

Es tracta d’una iniciativa emmarcada dins de la campanya de comerç ‘Alboraia eres el teu’

El Consistori llançarà sortejos setmanals a través de les xarxes socials, de la campanya de foment del comerç local ‘Alboraia eres el teu’, en els quals s’impulsen les compres en el comerç local d’Alboraia.

El sorteig inicial consta de tres premis, el primer de 100 euros i altres dos de 50 euros cadascun. El concurs d’aquesta setmana finalitza divendres que ve 6 de novembre i els usuaris i usuàries que vulguen participar tan sols han de seguir els següents passos; el primer, seguir els canals de Facebook i Instagram de la campanya, el segon comprar en qualsevol dels més de 200 comerços d’Alboraia adherits, després s’haurà de deixar constància en el post de Facebook o Instagram què s’ha comprat i quina és la valoració del comerç i finalment, és necessari guardar el tiquet de compra, perquè serà necessari mostrar-lo en el cas de ser la persona guanyadora.

El Consistori repartirà un total de 10.000 euros en premis que es dividiran en diferents targetes de crèdit, creades per l’entitat col·laboradora, La Caixa Popular d’Alboraia. Els premis només es podran utilitzar en compres en el comerç local, ja que aquesta iniciativa pretén conscienciar a la població dels avantatges que té consumir en els establiments de proximitat.