Alcàsser acull una jornada de formació presencial destinada als agents de Policia Local

Alcàsser ha acollit aquest dimarts 22 de novembre una jornada de formació presencial destinada als agents de Policia Local. Un acte organitzat pel Sindicat de Policies i Bombers (SPPLB) per al qual l’Ajuntament ha cedit les instal·lacions del poliesportiu.

 

Fins a la localitat han arribat un total de 40 agents de l’àrea metropolitana de València per a participar i realitzar un curs formatiu que ha tractat la contenció, el control i l’arrest en el sòl.

 

Així, entre les 9 i les 14 hores els policies locals han pogut aprendre, conéixer i comprendre l’operativa cos a cos, des de l’enderrocament fins a l’engrilletament, passant per la contenció i el control del subjecte. Diferents tècniques en diferents posicionaments, tant de manera individual com en binomi, i en diferents escenaris com a resistències o agressions a mà buida, basat en una metodologia lògica i real.

 

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha valorat la cessió de les instal·lacions, ja que «des de l’Ajuntament estem al servei de les nostres forces de seguretat, en aquest cas de la Policia Local, facilitant-los un espai perquè puguen ampliar el seu coneixement i millorar la seua atenció a la ciutadania».