Alcàsser dona el tret d’eixida als dies grans de la setmana fallera

Les comissions falleres d’Alcàsser han organitzat una completa programació fallera oberta al públic

Alcàsser ja encara els dies grans de la setmana fallera. Les diferents comissions falleres han preparat un programa d’allò més complet, obert al públic, per a gaudir de les Falles 2023. Espectacles pirotècnics, orquestres, cercaviles i, per descomptat, actes tan tradicionals com l’Ofrena o la cremà dels monuments.

Enguany, els representants fallers de cada comissió són els següents:

– Falla Mercat: María Martínez com a Fallera Major; Llum Chirivella, Fallera Major Infantil; i Pablo Nicolás Martínez, President Infantil.

– Falla Raval: Paula Castellano, Fallera Major; Miguel Belcos, President; Sarai Marí, Fallera Major Infantil; i Mark Octavio Espuig, President Infantil.

– Falla Trinquet: María José Navarro, Fallera Major; Miguel Ángel Belmonte, President; Laia Belmonte, Fallera Major Infantil; i Alexis Paños, President Infantil.

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha assenyalat que «des de l’Ajuntament hem treballat, braç a braç, amb les comissions falleres per a facilitar-los tots els recursos que han necessitat, i s’ha posat en marxa un dispositiu de seguretat perquè les Falles se celebren sense cap tipus d’incident».

Així, Zamora ha animat a tots els veïns i veïnes a gaudir de la festa, però «sempre respectant el descans veïnal per a facilitar la convivència».