Alcàsser invertirà 1,7 milions en importants millores per al municipi

L’Ajuntament d’Alcàsser destinarà un total d’1,7 milions d’euros a escometre un pla que engloba millores en tots els àmbits i sectors del municipi. La modificació de crèdit, que destinarà aquesta quantitat procedent del romanent de tresoreria, va ser aprovada en el ple ordinari del mes de març, i va comptar amb el vot en contra del Partit Popular.

 

Entre els diferents projectes als quals es destinarà aquesta inversió destaca la construcció de la nova comissaria de la Policia Local. Així mateix, s’adequaran les dues aules per a xiquets i xiquetes de 2 anys concedides en el municipi per part de la Conselleria d’Educació de cara al pròxim curs 2022-2023 i en les quals l’escolarització de les i els alumnes del municipi serà gratuïta.

 

Aquest romanent també servirà per a impulsar els bons locals, amb els quals s’injectaran 100.000 euros per a ajudar al comerç de la localitat i incentivar les compres amb descomptes per a la ciutadania.

 

D’altra banda, està prevista una inversió en manteniment en diferents instal·lacions d’Alcàsser, com en el Centre Cultural, en el Centre Social, en el Mercat Municipal o a la Llar dels Jubilats, en les quals, entre altres actuacions, s’aplicarà una millora en la pintura.

 

Finalment, part d’aquest romanent també es destinarà a la compra del Camp del Pla, camp de futbol de la localitat, que passarà a ser de propietat municipal.

 

L’alcaldessa Eva Zamora ha valorat molt positivament unes inversions que «beneficiaran al conjunt de la ciutadania» i que «són fruit de la bona gestió de l’equip de govern, que ha permés disposar d’una partida important per a escometre unes millores molt necessàries a Alcàsser».