Aldaia amb el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament d’Aldaia celebrarà com cada any el Dia Internacional de les Persones en Diversitat Funcional que és el 3 de desembre.

 

Esta commemoració i les activitats programades volen visibilitzar a les persones amb discapacitat i fer patent la necessitat de que es consoliden i garantisquen els seus drets. La inclusió de totes les persones a la nostra societat continua fent necessària l’existència d’una data en la qual es recorde que la nostra societat és diversa.

 

Per tant, per a celebrar este dia i treballar en eixa conscienciació, l’ajuntament d’Aldaia ha convidat a l’alumnat de cinqué i sisé d’Educació Primària i als cursos de primer i segon de l’ESO d’Aldaia a vore la projecció d’una pel·lícula relacionada amb esta temàtica al TAMA, el dimarts 5 de desembre.

 

Prèviament la trobada, entorn de les 5 de la vesprada, es realitzarà una presentació oficial, i es projectarà un curt d’animació amb la temàtica de la jornada, per a finalment vore juntes i junts la pel·lícula, i tancar amb una xocolatà. Tot convidant i fent partícips a les diferents associacions que treballen amb persones amb diversitat funcional d’Aldaia.

 

 

 

Per altra banda, però també entorn d’esta commemoració, una nova agrupació de mares i pares de menors amb Trastorn Espectre Autista (TEA), anomenada ALDAIA INCLUSIÓ, ha llançat un vídeo per aprofundir en la causa, conscienciar i aportar informació.