Bonrepòs i Mirambell porta la festa de Halloween a casa

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris del municipi, han organitzat, per a la vesprada del 31 d’octubre, un Halloween que portarà la festa a les cases dels més menuts. Per a portar-ho a terme, s’han preparat dos concursos i un truc o tracte especial, que anirà porta a porta entregant dolços.

El primer dels concursos és el de disfresses. En ell poden participar tots els xiquets i xiquetes d’entre 0 i 12 anys, amb tres premis per a les millors disfresses. El primer premi serà un trimestre a l’Acadèmia Carraixet, el segon un reportatge fotogràfic d’Elvira Folguerà Fotografia, i el tercer, un lot de material escolar de Pa Casa. Sols per participar, la comitiva del truc o tracte passarà per les cases repartint caramels.

L’altre concurs se centrarà en la decoració de la porta de casa. Totes les persones del municipi poden participar tematitzant l’entrada del seu habitatge, amb el que podran optar als premis que es posen en joc: un val de 50 € per al primer lloc, i altre de 25 per al segon.

Raquel Ramiro, alcaldessa i regidora de festes, ha destacat que «amb aquests concursos i el repartiment de dolços porta a porta, pretenem que els xiquets i xiquetes de Bonrepòs i Mirambell puguen seguir gaudint d’una festa com Halloween sense posar en risc la seua salut».

Les inscripcions per als concursos són gratuïtes i el termini estarà obert fins al divendres 30 d’octubre a les 14 hores. Els veïns i veïnes poden apuntar-se a l’Ajuntament, en qualsevol comerç vinculat a l’Associació o al telèfon d’Atenció Ciutadana 64 201 346, indicant les seues dades i la seua direcció.