Carmen Gayà, regidora de Compromís en Paterna, presenta su candidatura a les primàries de Compromís a les Corts Valencianes

Carmen Gayá, regidora de Compromís Paterna, ha anunciat en les xarxes sociales que «amb tota la humilitat però amb força i ànim, vull anunciar-vos que he decidit presentar la meua candidatura al procés de primàries de Compromís a les Corts Valencianes». Gayá ha explicat que «c llicenciada en Psicologia per la Universitat de València. Compagine la meua dedicació professional entre la docència en el Grau d’Educació a la Universitat La Florida i com a psicòloga en el CEE Francisco Esteve de Paterna. Des del 2015 també com a regidora a l’Ajuntament de Paterna. Gran part del meu itinerari professional, i també personal, ha estat dedicat a les persones amb necessitats educatives especials, recorregut de vida que m’ha ensenyat que la diversitat i el respecte a la mateixa és la millor de les virtuts que disposem les persones. La meua militància en Compromís va arribar, ja fa prou anys, de la mà de persones a les quals aprecie profundament i amb elles em vaig submergir finalment en la política activa. Com a regidora al govern de coalició que hi hagué a Paterna, he gestionat les àrees d’Igualtat, Memòria Històrica i Promoció Lingüística. Ha sigut una experiencia molt intensa, de vegades difícil, però summament enriquidora. El gran aprenentatge, juntament amb afermar les competències de gestió i decisió, ha sigut que ‘rendir-se no és una opció’».

«Des del meu treball vinculat a la Memòria, les famílies de les persones assassinades durant el franquisme, mobilitzades i unides per la Causa de les Fosses de Paterna, m’han ensenyat a abraçar a peu de fossa, a plorar baixet i sense estridències, a descartar l’odi i el rancor, i a conéixer i admirar als seus éssers estimats com a grans defensors i defensores de la llibertat que van ser. En Igualtat, les dones del meu poble, amb les quals he compartit accions i empoderament, m’han demostrat que des dels barris fins a la ciutat, des de la infantesa fins a la vellesa, des de les més humils fins a les que tenen més recursos, som una quan eixim al carrer per a cridar per la igualtat i contra la violència de gènere. Els més xicotets i les més xicotetes, als quals he dedicat gran part del treball des de la Regidoria de Valencià, han sigut la gran lliçó d’esperança en el futur; cinema, teatre, literatura en valencià els han fet gaudir com el que són, com a xiquetes i xiquets sense prejudicis inventats i amb estima per la seua llengua, la nostra llengua».

Per tota aqueixa experiència i aprenentatge és «pel que ara vull posar-me a la disposició de tota la ciutadania del meu país, el País Valencià: ser diputada és lluitar per les persones, alçar la veu per qui més ho necessita, treballar buscant el millor per a totes i tots, defensar els drets humans per damunt d’interessos i ideologies, i cridar la veritat. Us demane el vostre suport si així ho considereu, sempre des de la vostra llibertat i decisió personal. Us faig una abraçada incondicional a totes i tots. L’autèntica dificultat d’un objectiu no és tant aconseguir-lo, sinó saber mantindre’l. Amb aquesta consigna he sigut criada i sota la mateixa he aprés el vertader significat de la paraula esforç. També he aprés, i això és el que més em motiva, que l’esforç ha de ser compartit i que les coses s’aconsegueixen per la suma d’allò defensat en col•lectivitat»

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *