Catarroja aprova la licitació del nou quiosc al Parc de Paluzié

L’Ajuntament de Catarroja ha fet un nou pas de cara a obrir el quiosc situat al parc de Paluzie amb la licitació de l’activitat comercial d’aquest. Així doncs, s’avança per a dotar d’una nova vida a aquest espai urbà d’oci, situat en un dels espais més transitats del municipi i que requeria d’una nova instal·lació que prompte tindrà activitat.
“Continuem amb els tràmits per a oferir nous serveis a la ciutadania dins d’un parc urbà que a poc a poc va guanyant nous espais per a l’oci de la ciutadania. El quiosc del parc Paluzié serà un vertebrador de l’activitat en aquest espai d’oci per a la ciutadania una vegada recuperem la normalitat plena”, explica Martí Raga, regidor d’urbanisme.
Aquesta posada en marxa de la licitació del recinte ve després de la reforma del mateix que va comptar amb un pressupost de més de 30.000 euros, destinats a solucionar les deficiències de l’edificació i resoldre els problemes d’accessibilitat. L’edifici està totalment renovat i compta amb diversos bancs i taules en l’exterior.