Els espectacles musicals de Pasqua tornen a Catarroja amb Dani Miquel

Després de l’aturada obligada de 2020 a causa del confinament estricte decretat durant el primer estat d’alarma, els espectacles musicals de Pasqua tornen a Catarroja. D’aquesta manera, la regidoria de Cultura ha programat un espectacle del músic i cantautor valencià, Dani Miquel, que s’acostarà el 3 d’abril al Teatre Auditori Catarroja per a desplegar un espectacle basat en el cant, el riure i el joc que promet divertir als més xicotets de la casa.

“En aquestes circumstàncies tan difícils necessitem motivar a la ciutadania, oferir-los un al·licient en els dies de festa per majors i xiquets”, destaca la regidora de Cultura, Dolors Gimeno. D’aquesta forma, l’Ajuntament de Catarroja, ha programat dos sessions, a les 16,30 i a les 19 hores. Les reserves es poden fer de forma gratuïta al 961268343 amb un número màxim de 4 persones per reserva.
El consistori ha establit un estricte protocol amb normes que seran d’obligat compliment per al gaudiment de l’espectacle, recordant l’ús obligatori de la mascareta, del gel hidroalcohòlic i el control de l’accés del públic.