Catarroja des de les entranyes’, una exposiciósolidària de l’IES Berenguer Dalmau

L’institut mostra el projecte artístic a l’Espai Jove una exposició al voltant de la Catarroja modernista, amb la venda de fotografies i quadres a benefici de Creu Roja

L’IES Berenguer Dalmau de Catarroja ha realitzat un Projected’Investigació i Innovació Educativa, en el qual estàimplicat el professorat d’Arts Plàstiques, Música, Filosofia, Biologia i Geologia, Geografia i Història. I que s’ha materialitzat en l’exposició «Catarroja des de les entranyes«.

La mostra, que pot visitar-se fins al 16 de maig a l’EspaiJove, presenta la Catarroja de principis del segle XX, centrada en el Port de Catarroja i de l’Albufera, i en elscarrers, façanes i elements arquitectònics d’aquestaèpoca modernista, a través de fotografies i quadres.

L’exposició té, a més, propostes de reflexió al voltant de la igualtat, el maltractament animal o les relacionsinternacionals, entre altres, des del punt de vista cultural i plàstic de l’alumnat de l’institut. La inauguració va teniruna performance teatral de l’alumnat sobre els quadresde Sorolla.

El vessant solidari de «Catarroja des de les entranyes» acompanya el treball de l’alumnat de l’institut amb la venda de les fotografies, dibuixos i projectes artístics en favor del Pla Reacciona de Creu Roja de l’Horta Sud.