Catarroja llança una campanya per a donar suport a l’hostaleria local

Després de l’anunci realitzat aquest dimarts per la Generalitat Valenciana del tancament dels locals d’hostaleria, l’Ajuntament de Catarroja s’ha posat mans en l’obra per a donar suport al sector, que es veurà durament colpejat durant aquests dies. Per això, ha llançat una campanya perquè el veïnat continue realitzant les seues comandes en els seus locals de confiança i al mateix temps ha reforçat el llistat en la web www.catarroja.es<http://www.catarroja.es>, que ja es va activar durant els mesos d’abril i març, on es podrán trobar els qui ofereixen aquest servei de menjars a domicili o per a recollir en el local.

“Estem vivint unes setmanes molt dures i ara, amb les múltiples i necessàries restriccions, el sector de l’hostaleria especialment necessitarà el suport de totes i tots. Des de l’Ajuntament hem volgut aportar el nostre granet d’arena llançant una campanya de suport a l’hostaleria local i oferint a qui així ho desitge aparéixer en un llistat de locals que ofereixen menjar per a entregar o recollir en el local”, ha explicat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

D’altra banda, en el portal de comerç online impulsat per Acype i l’Ajuntament de Catarroja, lagranbotiga.com, es continuen recollint les sol·licituds per al sector hostaler que vulga oferir els seus serveis de venda de menjar online, una pestanya que prompte estarà habilitada. Per últim, recordar que les restriccions per a l’hostaleria a la Comunitat Valenciana entren en vigor aquest dijous 21 de gener i es prolongaren durant 14 dies naturals.