Cinema a la fresca a les platges

A l’estiu hi ha moltes activitats gratuïtes per fer amb els més petits. Una bona opció és agafar les tovalloles, els entrepans i veure una peli a la platja.

Des de València Turisme han preparat nombroses projeccions durant els mesos d’estiu a les platges. Les properes projeccions previstes són: El dia 3 d’agost a la platja Sud de la Pobla de Farnals tindrà lloc la projecció de la pel·lícula ‘La ciutat de les estrelles: La, La Land’. El 4 d’agost a la platja de Puçol tindrà lloc la pel·lícula ‘kubo i les dues portes màgiques’. El dia 20 d’agost a la platja del Cabanyal de València es projectarà la pel·lícula ‘La ciutat de les estrelles: La, La Land’.

El 21 d’agost a la platja de Port Saplaya es podrà veure ‘Canta!’ I el dia 22 d’agost a la platja de Plans Mar del Puig projectaran ‘Batman: La Lego pel·lícula’.

Totes les projeccions començaran a les 22 hores però abans de la projecció tenen lloc activitats infantils per als petits i informació turística sobre les comarques de València per a la gent gran.

També en Quart de Poblet en el poliesportiu es projectaran «La La Land» el 27 de juliol i «Wonder Woman» el 3 d’agost. Per al Parc Sant Onofre s’han reservat «Su mejor Historia» el 10 d’agost, «Spider-Man: Homecoming» el 17 d’agost i «Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas» el 24 d’agost. Pel que fa al Barri Sant Jerònim, la pel·lícula triada és «La La Land» i la sessió es farà el dissabte 28 de juliol.

A més, durant els mesos d’estiu els municipis costaners també realitzen nombroses activitats esportives al matí per a tots els públics. També una altra de les activitats destacades aquests dies a la comarca és el 15 d’agost a Puçol on hi haurà un castell aquàtic i festa infantil.

En Torrent, todas las proyecciones comienzan a las 22.30 horas. Estas son las películas que se proyectan este fin de semana:

Plaza de la Libertad
03-08-2018 – Plan de fuga

Área recreativa de la Marxadella
03-08-2018 – Asesinato en el Orient Express (+12)

Plaza de la Iglesia
04-08-2018 – Cien años de perdón

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *