Comença a Godella una nova edició del festival Godejazz

En la nit d’ahir dijous, 24 de setembre, es va celebrar el concert inaugural del festival de jazz de Godella, el Godejazz 2020. 60 persones privilegiades, debut a la reducció d’aforament, van poder gaudir d’un concert per al qual hi havia moltes ganes a la localitat de l’Horta Nord. Des del primer moment Lizana va connectar amb el Centre d’Art Vila Eugènia i el públic, que va respondre amb entusiasme a l’enorme recital oferit per un músic impressionant.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, s’ha mostrat molt contenta amb la resposta del públic amb l’edició d’enguany. «No podíem haver començat amb millors vibracions i millor ritme que amb Lizana. Feia anys que volíem portar-lo a Godella i per fi l’hem pogut gaudir en directe».

Prades afegeix: «La resposta del públic està sent brutal. Les entrades per a alguns concerts estan esgotades des de fa setmanes. Solament ens queden per a l’activitat gratuïta que farem el diumenge de matí per a xiquets i xiquetes, i el concert del diumenge de vesprada de la Big Band del Casino Musical de Godella».

Esta nit és el torn de Manolo Valls. Prades destaca que «hem de donar suport als nostres artistes i segur que hui vivim una altra gran nit assaborint el nou treball de Manolo Valls ‘El ball de les muses'».

La nit de dissabte, AGR Nonet Grup, juntament amb Perico Sambeat i Ester Andujar presentaran el projecte ‘Obrigado II (Muito Obrigado)’.