Comença en Rafelbunyol ‘Concilia l’Estiu’

Hui, 1 de juliol, dóna inici l’activitat ‘Concilia l’Estiu’, organitzada per segon any consecutiu per l’Ajuntament de Rafelbunyol davant l’actual situació de la Covid 19. Una activitat que adapta les fórmules de les habituals escoles d’Estiu i Esportiva, en una escola conciliadora d’estiu amb menor aforament, grups bambolla i activitats intergrupals mínimes, posada en marxa per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral al període de vacances.
Aquesta escola tindrà lloc fins al 31 de juliol amb una distribució per grups d’edat en tres centres diferents: CEIP Verge del Miracle, CEIP Els Germanells i Complex Esportiu «L’Illa del Raspall». Un decisió organitzativa que ja va tindre molt bons ressultats el any passat per a garantir el normal desenvolupament de l’activitat al mateix temps que es compleixen les mesures preventives i de seguretat pertinents.
Fran López, alcalde de Rafelbunyol assegura que «la situació de pandèmia es troba més estable, raó per la qual hem pogut ampliar lleugerament l’aforament, donant cobertura a 140 xiquets i xiquetes, i les activitats, per exemple anar a la piscina d’estiu, però continuem mantenint una reduïda ràtio de participants per aula i la prevenció, prioritzant sempre la salut. La responsabilitat i seguretat de la nostra ciutadania és el primer per a nosaltres.»
«Amb l’èxit de la fórmula de l’any passat, quan ja vàrem posar de manifest la necessitat de conciliació de les famílies que treballen al mes de juliol, enguany teníem clar que volíem continuar donant aquest servei de conciliació als veïns i veïnes que ho necessiten» afirma Rosa Azor, regidora d’Infància i Joventut.
«El grup d’infantil i primer cicle de primària farà treballs manuals, dinàmiques de grup i jocs d’aigua. Mentre que els xiquets i xiquetes més majors centraran la seua activitat en la pràctica de diferents disciplines esportives. D’aquesta manera aprofitem al màxim la diversificació de les instal·lacions» declara Tono Ros, regidor d’Esports.