Compromís inicia la campanya electoral amb la intenció de governar Paterna

Compromís per Paterna ha realitzat la tradicional pegada de cartells a les 00.00 hores de hui, 9 de maig, primer dia dels quinze que formen la campanya electoral en la qual la formació presenta al seu candidat a l’alcaldia, Juanma Ramón, com “un alcalde pròxim, que ha de consolidar els resultats de 2015, amb un equip plural, divers i de persones honrades i treballadores. Raó per la qual la nostra campanya és de persona a persona per tots els barris del poble que recorrerem amb la nostra caravana, perquè volem que la política torne a la ciutadania”.

En el sopar d’inici de campanya també s’han presentat els vídeos i la imatge corporativa electoral de Compromís per Paterna per als comicis municipals de 2019, “en els quals queda clar que apostem per posar en valor tot el treball realitzat durant el temps d’estada en el govern municipal en aquesta legislatura així com el treball realitzat com a oposició i que fan que Compromís siga l’opció per a liderar el canvi i caminar cap a noves formes de fer política. Sempre amb les persones com a protagonistes”, ha explicat el candidat a l’alcaldia Juanma Ramón.

Ramón també ha destacat que, “l’objectiu de tots i totes els que integrem la candidatura de Compromís per Paterna és arribar a governar per a tota la ciutadania, defensant els drets de totes les persones davant els privilegis d’uns pocs. Per això, en Compromís, i de la mà dels persones de Paterna esperem aplegar a governar Paterna, baix el nostre lema: Fem Comboi”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *