Compromís per Paterna construirà un centre de majors a Alborgí

El candidat a l’alcaldia de Paterna, Juanma Ramón, ha anunciat hui que el barri d’Alborgí comptarà amb 2000 m2 més de dotacions en el cas que la coalició valencianista governara a partir de maig el municipi. Una proposta que apareix com a un dels compromisos més o importants al seu programa electoral per a les eleccions de maig. “El barri té una mancança de dotacions per als nostres majors que s’ha de solucionar de, forma urgent”, ha indicat el candidat a l’alcaldia, Juanma Ramon

 

Per a Compromís, «després d’anys sense inversió en noves dotacions a Paterna és el moment per a les polítiques valentes que aposten per millorar de veres les dotacions que necessiten els paterners i paterneres». «L’Ajuntament disposa de la possibilitat d’eixes inversions i s’ha de fer-les possibles. No és suficient en invertir a reposar voreres o asfaltar els carrers, sinó que cal crear noves infraestructures per a un poble que creix», ha manifestat el portaveu de Compromís, Juanma Ramón.

 

Compromís, «després de demostrar que és capaç de gestionar el poble amb rigor i treball, aposta en esta segona legislatura al govern per dur a terme les inversions que ja han treballat els últims anys». «Inversions que ja estan treballades i que en poc de temps es podrien fer realitat», indiquen des de la coalició.

 

«Al seu programa electoral la coalició fa una aposta per renovar les polítiques del major, que ha patit un model esgotat de pa i festa. Compromís aposta per un model d’empoderament dels majors amb tota mena d’activitats dirigides a millorar la seua autonomia, el seu desenvolupament i la seua relació amb la resta de grups generacionals».

 

“Anem a cuidar dels nostres majors, començant per construir-los un espai per a ells al barri d’alborgi, un espai on podran gaudir de moltes activitats i on es podran sentir part del nostre poble, part de la nostra societat” conclou Juanma Ramon.

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *