Compromís per Paterna dona a conèixer la seua llista electoral per a les eleccions del 26M

Compromís per Paterna ha donat el tret d’eixida de cara als comicis locals que es celebraran el proper 26 de maig, la formació valencianista ha fet pública la llista electoral en la que encara estes eleccions municipals amb molt d’optimisme, amb la intenció de revalidar els bons resultats del 2015, consolidar el projecte a Paterna i intentar fer-lo créixer per a aconseguir liderar el proper govern.

 

Una llista electoral que va quedar estructurada després d’un històric procés de primàries obertes on van participar 550 veïns i veïnes de Paterna, duplicant el nombre de participants a les que la formació va celebrar per a les municipals de 2015,  estos veïns i veïnes van ser els encarregats, amb les seues votacions presencials, d’ordenar la llista entre els candidats i candidates de la coalició que es varen presentar a este procés.

 

La llista serà encapçalada per Juanma Ramón, actual portaveu municipal de Compromís en Paterna i regidor a l’Ajuntament de la localitat, qui per segona vegada serà el candidat a l’alcaldia per part de la coalició. De nou, la formació valencianista, confia en el treball desenvolupat per Juanma Ramón, després del treball demostrat en estos últims 4 anys, un treball on Compromís, durant la legislatura, va formar part del govern municipal portant endavant diverses regidories. “Ens presentem a les eleccions amb un equip divers, amb gent propera amb la ciutadania del seu barri i amb persones professionals de diversos àmbits sectorials. Som un equip preparat per a governar, per a gestionar les àrees municipals amb solvència tècnica i professional i sobre tot som un equip que, com ja hem demostrat, sabem treballar amb les associacions del nostre poble”, ha destacat el candidat a l’alcaldia.

 

«Una llista garantia de progrés»

 

La llista de la coalició està formada, després del cap de llista Juanma Ramón, per Neus Herrero, Carles Martí i Loren Pérez, tots tres son actuals regidors de la formació a l’ajuntament, que aporten la experiència del seu pas pel govern gestionant diverses àrees i de treball en la oposició. El número 5 de la llista es per a Juan Francisco Gómez Galera, veí de La Canyada i vinculat als moviments ecologistes que lluiten per la protecció de Les Moles. Al número 6 es situa Santi Puentes, persona reconeguda a l’àmbit fester i de l’esport de la localitat. En el 7 trobem a Nieves Prat, qui compta amb una dilatada experiència en gestió d’espais naturals. El jove activista, Pere Gago, serà el número 8 de la llista. Natalia Rubio, activista en la lluita feminista, és la dona que ocuparà el número 9. Tanca la llista dels 10 primers Joan Casado, ferm defensor de la cultura i les tradicions valencianes.

 

La resta de la llista electoral, fins als 25 llocs presentats, també la formen dones molt reconegudes pel seu treball al poble, on destaquen: Teresa Segarra, coneguda cantant de cant d’estil i al món de la cultura, Rosa Balaguer, professional de la educació durant anys a Paterna,  o les primeres regidores que va aconseguir la formació valencianista Cristina Domingo i Loles Ripoll, esta última actual portaveu de la coalició.

Llista electoral de Compromís per Paterna

 

 1. Juanma Ramón
 2. Neus Herrero
 3. Carles Martí
 4. Loren Pérez
 5. Juan Francisco Galera
 6. Santi Puentes
 7. Nieves Prat
 8. Pere Gago
 9. Natalia Rúbio
 10. Joan Casado
 11. Amparo Castillo
 12. Santiago Lucas
 13. Joan Ramón Marinero
 14. Teresa Segarra
 15. Julio Tornero
 16. Antonio Moreno
 17. Sara Álvarez
 18. Vicenta Roig
 19. Jesús Minguet
 20. Raquel Peris
 21. Adrián Palomar
 22. Rosa Balaguer
 23. Vicent Jutglà
 24. Cristina Domingo
 25. Loles Ripoll

 

Suplentes:

 

S1. Concha Franco

S2. Francesc Guzman

S3. Anna Violeta Ruiz

S4. Josep Enric Bargues

S5. Maria Jutglà

S6. Eleuteri Aleixandre

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *