Compromís Puçol informa que «l’exalcaldessa del PP, Mercedes Sanchis, serà jutjada en abril acusada de prevaricació»

Compromís Puçol ha enviat un comunicat on explica que «a causa de la documentació presentada per Compromís per Puçol davant la Fiscalia Provincial de València, amb data 26 de maig de 2017, es van obrir Diligències Prèvies per investigar si l’aleshores Alcaldessa de Puçol, Dª Mercedes Sanchis Montañana havia incurrit en una prevaricació per la forma en què es va portar l’expedient, i al presumptament negar-se a signar la comunicació a l’empresa Dulce Hola, S. L. de la restitució dels danys ocasionats pels abocaments incontrolats al clavegueram municipal, i haver prescrit el termini per a la seua reparació. La reparació dels mencionats danys podria pujar, segons el pressupost aportat en l’expedient, a més de 222.000€».

Este assumpte ha anat a parar finalment al Jutjat número 7 de lo Penal, el qual ja ha senyalat el juí per al dia 28 d’Abril de 2020 a les 12.00 h en la Sala núm. 26 de la Ciutat de la Justícia contra l’exalcaldessa del PP Sra. Sanchis.

Per part de Compromís per Puçol ha sigut citat, en qualitat de testimoni, Enric Esteve, l’alcalde d’aleshores i actualment portaveu del partit en l’oposició. Segons ha manifestat, «este assumpte el vam portar a la fiscalia una vegada entrevistades totes les persones implicades, tant per part de l’ajuntament, com de l’empresa Dulce Hola, S. L. i només volem que es faça justícia. El que està clar és que passe el que passe, la reparació del clavegueram s’a realitzat amb una subvenció de Conselleria d’Economia per a polígons industrials, és a dir, amb diners públics per haver prescrit el termini per reparar el dany.» I ha afegit que, «potser per este motiu, la Sra. Sanchis Montañana no ha encapçalat la llista del PP en les darreres eleccions municipals. De no haver sigut per açò pensem que la Sra. Carceller hui no seria l’alcaldessa.»