Consum oferix més de 3.000 llocs de treball per a la campanya d’estiu

Consum oferix més de 3.000 llocs de treball per a reforçar la plantilla durant la campanya d’estiu i les substitucions de vacances per als pròxims mesos. Les ofertes de treball, que ja estan disponibles en la web de la Cooperativa, són, fonamentalment, per a cobrir tasques operatives en els supermercats, en els centres logístics i en la seu.

La temporada de contractació s’allarga des de principi d’abril fins al final del mes de setembre. Després d’este període de temps, el personal contractat pot tindre continuïtat depenent de l’aptitud. De fet, segons les dades de la Cooperativa, el 42% del personal contractat durant la temporada d’estiu de 2023 a hores d’ara continua treballant en Consum amb contracte fix.

La Cooperativa, pionera en l’aplicació de la setmana laboral de cinc dies en el sector de la distribució, oferix jornades completes i parcials, amb una retribució d’accés de més de 1.300 euros bruts al mes, subjecta a increment en funció del lloc. Quan la persona contractada passa a ser sòcia, esta base s’augmenta fins als 1.500 euros bruts. A més del salari, els socis i les sòcies perceben anualment el retorn cooperatiu dels resultats que els correspon, a banda dels interessos per les seues aportacions obligatòries al capital social.

Els requisits dels candidats i candidates són: tindre el títol de l’ESO, orientació al client, ganes d’aprendre, actitud per al treball en equip i residir prop d’on s’oferix el lloc. No cal tindre experiència prèvia, ja que Consum facilitarà la formació.  Esta última setmana la Cooperativa ha llançat este procés de selecció de personal per a cobrir vacants en els més 480 dels seus supermercats. Les persones que vulguen accedir a les ofertes s’han de registrar en https://www.consum.es/trabaja-en-consum/