Continua la Colla de Lletres, conta-contes setmanals gratuïts a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz de Paiporta

Aquest dimarts continua a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz de Paiporta la Colla de Lletres, els conta-contes gratuïts que cada setmana omplin de xiquetes i xiquets el Centre Cultural de la localitat. En aquest cas, a partir de les 17.30 hores, serà el torn dels ‘Contes encantats’, d’Anna Ballester.

La Colla de Lletres es va iniciar el passat 16 d’octubre i finalitzarà l’11 de desembre. En aquesta convocatòria de tardor-hivern es produiran un total de 9 sessions amb 11 narradores i narradors diferents: Ana Canet, Tània Muñoz, Almudena Francés, Anna Ballester, Llorenç Giménez, Estibi Mínguez, Ester Andújar, Eva Andújar i Cecilia Silva.

Cada setmana, desenes de xiquets i xiquetes i els seus pares i mares omplin la sala infantil de lectura de la biblioteca en sessions de temàtiques i formats diversos.

Aquesta iniciativa, que arriba a la cinquena convocatòria des de que començara en la tardor de 2016, s’emmarca dins de la política de foment de la lectura que porta a terme l’Ajuntament de Paiporta, localitat considerada Ciutat Lectora i compromesa amb la difusió de la literatura. Altres iniciatives en aquesta línia són la celebració del festival de narració oral Paiporta Món de Contes, i les múltiples presentacions de novetats editorials a la Biblioteca Pública Maria Moliner, així com el Club de Lectura i Taller d’escriptura o la recentment estrenada ‘Aula de la paraula‘.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *