El Centre Jove de Paiporta continua amb les activitats programades en l’Agenda Jove de tardor

El Centre Jove de Paiporta continua amb les activitats programades en l’Agenda Jove de tardor, de la qual ja s’han portat a terme els tallers de dansa aèria, parkour i l’scape-room de ‘Monstres oblidats’, la vespra de Tots Sants, a més del taller d’stop-motion. Aquestes propostes d’oci enfocades a persones joves a partir de 12 anys se celebren majoritàriament al poliesportiu municipal i són gratuïtes.

Per davant, encara queden continguts de l’Agenda Jove de tardor, amb propostes tan estimulants com fotografia nocturna i lightpainting, com fer activitats d’oci educatiu en temps de la nova normalitat i autodefensa per a dones joves. A més, l’Agenda Jove també inclou els grups regulars d’improvisació teatral i otakuvers, que han représ la seua activitat en aquesta nova etapa de relaxació de les restriccions sanitàries i es mantindran al llarg de tots aquests mesos.

Per a la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, «la resposta de la joventut de Paiporta a aquestes propostes és molt positiva, el que demostra que hi havia ganes de recobrar certa normalitat després de mesos molt durs». Val ha afegit que «des de la Regidoria, continuem atenent les propostes de les persones joves per a oferir-los un oci accessible, educatiu, lúdic i enriquidor que els ajude a créixer, els estimule i els entretinga».