El Centre Social de Lloma Llarga torna a obrir les seues portes

El Centre Social de Lloma Llarga torna a obrir les seues portes després d’estar sis mesos tancat per la remodelació de les seues instal·lacions. El centre albergarà, també, el Consultori Auxiliar de Lloma Llarga. Amb la remodelació, a banda de la infraestructura de salut, també s’ha aprofitat per a optimitzar al màxim els diferents espais d’ús ciutadà. El Centre comptarà amb una sala de reunions, el telecentre i consergeria, una sala polivalent habilitada per a actuacions, tallers, reunions o sala d’estudi.

La regidora responsable de Participació Ciutadana, Neus Herrero, ha destacat la importància de l’ampliació dels horaris de la consergeria del centre que obrirà cada dia de 10 a 14 hores i dimarts, dimecres i dijous de 17 a 21 hores. A més, el centre comptarà amb registre d’entrada a partir de setembre. Un servei que facilita als veïns i veïnes d’este barri de Paterna les seues gestions municipals sense necessitat d’acudir a l’ajuntament.

Al centre social es realitzaran les reunions de les Juntes de Barri que se solen realitzar el primer dijous de cada mes a partir de les 19 h. Però que este mes es realitzarà el dimecres 20 a les 18.30 h. Unes reunions que serveixen perquè el veïnat faça arribar a l’administració municipal les seues reivindicacions, queixes i demandes d’informació. Des de l’àrea de Participació Ciutadana han aprofitat per a recordar a les associacions del barri que de l’1 al 15 de setembre es podrà sol·licitar la reserva de les diferents sales per a la realització de les seues activitats periòdiques per al curs 2018-1019, amb la possibilitat, segons demanda, de disposar d’una vesprada més de consergeria.

Neus Herrero, regidora de Participació Ciutadana: «Estem convençudes que el fet que el consultori auxiliar i el Centre Social compartisquen les instal·lacions crearà una sèrie de sinèrgies positives per a la vida social, cultural i associativa del barri. Amb esta remodelació, Lloma Llarga guanya en qualitat dels espais d’ús públic» ha conclòs la regidora.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *